Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Професійний розвиток державних службовців ДПС як запорука розвитку Державної податкової служби України

, опубліковано 30 березня 2023 о 16:00

Важливими складовими елементами державної служби України є не лише прийняття та припинення державної служби, а й її проходження, яке включає в себе підвищення кваліфікації, стажування та самоосвіту державних службовців тощо.

29 березня 2023 року зазначені питання були розглянуті представниками Департаменту персоналу ДПС на навчальному занятті для працівників органів ДПС, яке відбулось в межах виконання Тематичного плану  внутрішніх навчань державних службовців ДПС на тему «Професійний розвиток державних службовців», в якому взяли участь більше 1000 працівників як апарату, так і територіальних органів ДПС.

Учасники заходу удосконалили свої знання у сфері професійного навчання державних службовців, розглянули питання нарахування кредитів ЄКТС за результатами такого навчання, моніторингу та перегляду Індивідуальних програм професійного розвитку державних службовців, отримали корисні рекомендації стосовно користування вебпорталом управління знаннями у сфері професійного навчання «Портал управління знаннями». Також лекторами надано відповіді на запитання слухачів.

Проведення занять в межах Тематичного плану внутрішніх навчань державних службовців органів ДПС покращує комунікацію між структурними підрозділами апарату та територіальними органами ДПС, надає можливість набуття або вдосконалення професійних знань, умінь та навичок податківців.