Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Державній податковій службі України проведено навчання «Особливості надання електронних довірчих послуг Кваліфікованим надавачем електронних довірчих послуг Державної податкової служби України працівникам ДПС та її територіальних органів»

, опубліковано 19 січня 2023 о 12:21

Державна податкова служба України, з метою формування кваліфікованої, ефективної та мотивованої команди, з кожним днем намагається стати кращою через розуміння потреб своїх працівників, особливо в цей нелегкий для кожного час.

У січні 2023 року в. о. Голови Державної податкової служби України Тетяною Кірієнко затверджено Тематичний план проведення внутрішніх навчань державних службовців ДПС у системі професійного навчання без відриву від роботи на 2023 рік, яким передбачено проведення лекцій для працівників апарату та територіальних органів ДПС за темами, запропонованими структурними підрозділами апарату Служби.

Так, 17 січня 2023 року відбулось перше заняття в межах виконання Тематичного плану  внутрішніх навчань державних службовців ДПС. Для податківців було проведено навчання представником Інформаційно-довідкового департаменту Денисом Кацапом на тему: «Особливості надання електронних довірчих послуг», в якому взяли участь більше 1000 працівників як апарату, так і територіальних органів ДПС.

Учасники заходу удосконалили свої знання у сфері надання кваліфікованих електронних довірчих послуг Державною податкової службою України, розглянули перелік документів, необхідних для отримання кваліфікованих сертифікатів електронного підпису чи печатки посадовими особами ДПС та її територіальних органів, а також особливості отримання електронних довірчих послуг різними категоріями осіб. Також лектор відповів на запитання слухачів.