Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Державній податковій службі України відбулася чергова зустріч в межах проєкту міжнародної технічної допомоги «Шведсько-українське партнерство для сучасної та ефективної податкової служби – METS»

, опубліковано 07 червня 2021 о 14:19

Відповідно до проєкту міжнародної технічної допомоги «Шведсько-українське партнерство для сучасної та ефективної податкової служби – METS» 03 червня 2021 року відбулась зустріч працівників служб кадрового забезпечення та розвитку персоналу апарату та територіальних органів ДПС з довгостроковим експертом в Україні Арне Якобссоном і короткостроковими експертами Хелен Де Феєр, Анні Віглер, Улла- Брітт Йоханссон, Алін Сьоквіст Раду.

Дана зустріч була першим кроком у спільній роботі щодо проведення семінарів з розвитку лідерства, визначення чемпіонів змін, формування корпоративної культури, націленої на досягнення місії ДПС та її стратегічних цілей.

Представники Податкової агенції Швеції (далі – ПАШ) надали огляд історії розвитку лідерства в ПАШ та стан лідерства на сьогодні.

Крім того, на прикладі ІТ Департаменту ПАШ міжнародні експерти продемонстрували етапи формування корпоративної культури в зазначеному Департаменті у відповідності до цінностей ПАШ.

Представники ДПС подякували експертам проєкту METS, рекомендації та методики яких допомагають професійному розвитку працівників служби.

Експерти ПАШ заявили про готовність до подальшої співпраці з ДПС.