Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Доброчесність як норма роботи, – тренінг для керівників структурних підрозділів та територіальних органів

, опубліковано 21 жовтня 2022 о 15:15

У рамках співпраці Державної податкової служби України з Національним агентством з питань запобігання корупції проведено онлайн тренінг для керівників структурних підрозділів та територіальних органів ДПС (державних службовців категорії «Б»)  на тему «Доброчесність. Запобігання і врегулювання конфлікту інтересів. Декларування».

Під час тренінгу наголошувалося на важливості для ДПС  дотримання державними службовцями  правил доброчесності та недопущення проявів корупції. Адже Державна податкова служба України у своїй місії позиціонує себе, зокрема,  як податкову службу, що виявляє нетерпимість до корупції.

Крім того, як засвідчили результати нещодавнього опитування, в якому взяли участь  8,5 тис. податківців,  доброчесність визнається ними однією з основних цінностей нарівні з професіоналізмом, відповідальністю й командністю.

У ході тренінгу фахівці НАЗК опрацювали разом з керівниками структурних підрозділів ДПС та її територіальних органів низку питань, пов’язаних зі спрямованістю дій державних службовців на захист публічних інтересів, відмовою від превалювання приватного інтересу під час виконання службових повноважень, а також практичною реалізацією антикорупційного законодавства.