Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Державній податковій службі України проведено опитування щодо корпоративної культури в органах ДПС

, опубліковано 12 жовтня 2022 о 14:54

Державна податкова служба України формує кваліфіковану, ефективну та мотивовану команду, намагається стати кращою через розуміння потреб своїх працівників, особливо в цей нелегкий для кожного час.

З цією метою, зокрема, було проведено опитування щодо корпоративної культури в органах ДПС, адже корпоративна культура – це система, що має поділятися всіма членами колективу та визначає духовну і матеріальну життєдіяльність будь-якого державного органу.

В опитуванні взяли участь близько 8,5 тисячі працівників, серед них 86,9 % можуть роз’яснити місію ДПС, а 54,8 % переконані, що місія ДПС дозволяє відчувати важливість їх роботи.

Більшість респондентів вважають, що корпоративна культура задає моральні норми поведінки співробітників, підтримує мотивацію та впливає на якість роботи співробітників, націлює на виконання місії ДПС.

У ході опитування податківці також визначили найважливіші для них корпоративні цінності: професіоналізм (84,3 %), відповідальність (81,3 %), командність (58,8 %) та доброчесність (45,9 %).

Працівники органів ДПС підтримали ідею щодо розроблення документу про корпоративну культуру та запропонували його назву.

Дякуємо всім працівникам за участь в опитуванні та зазначаємо, що кожна заповнена анкета – це можливість вплинути на реальні зміни на робочому місці, надати керівництву зворотній зв’язок щодо позитивних або негативних аспектів роботи в ДПС.