Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ ДФС України від 06.01.2016 №16 "Про проведення громадської експертизи"

опубліковано 06 січня 2016 о 15:27

ДЕРЖАВНА ФІСКАЛЬНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

Н А К А З

від 06.01.2016                                                                      №16

 

Про проведення громадської експертизи

 

Відповідно до Закону України „Про інформацію”, Порядку сприяння проведенню громадської експертизи діяльності органів виконавчої влади, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05 листопада 2008 року № 976 зі змінами, та у зв’язку із надходженням запиту Антикорупційної Громадської Спілки „СОВІСТЬ” від 25.12.2015 №12/25-1 щодо проведення громадської експертизи діяльності органу виконавчої влади (Державної фіскальної служби України)

НАКАЗУЮ: 

1. Призначити відповідальним за забезпечення взаємодії з АГС „СОВІСТЬ” в.о. директора Департаменту комунікацій Веселову Н.В.

2. Департаменту комунікацій (Веселова Н.В.) забезпечити оприлюднення на офіційному веб-порталі ДФС інформації про надходження запиту щодо проведення громадської експертизи та заходи, здійснені ДФС з метою сприяння її проведенню.

Термін – 6 січня 2016 року.

3. Координаційно-моніторинговому департаменту (Чмерук М.О.), Департаменту оподаткування юридичних осіб (Лишенко О.Г.), Департаменту персоналу (Пригаровський В.М.) надати Департаменту комунікацій запитувані у рамках проведення громадської експертизи матеріали для направлення АГС „СОВІСТЬ”, погоджені з Департаментом правової роботи та Департаментом охорони державної таємниці, технічного та криптографічного захисту.

Термін – 12 січня 2016 року.

4. Департаменту комунікацій (Веселова Н.В.) направити АГС „СОВІСТЬ” надані матеріали для проведення громадської експертизи.

Термін – 15 січня 2016 року.

5. Координаційно-моніторинговому департаменту (Чмерук М.О.) забезпечити внесення цього наказу до Репозиторія звітної і статистичної інформації Державної фіскальної служби України відповідно до наказу ДФС від 07.10.2014 № 168.

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою. 

 

В.о. Голови                                                                                        С.В. Білан