Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ ДФС України від 17.08.2015 №611 "Про проведення громадської експертизи"

опубліковано 18 серпня 2015 о 15:01

ДЕРЖАВНА ФІСКАЛЬНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

Н А К А З

від 17.08.2015                                                                  №611

 

 Про проведення громадської експертизи

 

Відповідно до Закону України «Про інформацію», Порядку сприяння проведенню громадської експертизи діяльності органів виконавчої влади, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05 листопада 2008 року №976 (далі – Порядок), та у зв’язку із надходженням запиту Громадської ради при Державній фіскальній службі України (далі – Громадська рада) від 11.08.2015 №100 щодо проведення громадської експертизи органу виконавчої влади 

НАКАЗУЮ: 

1. Призначити відповідальними за забезпечення взаємодії з Громадською радою директора Інформаційно-комунікаційного департаменту Косарчука В.П., начальника Головного управління власної безпеки Шеремета Ю.В., директора Департаменту персоналу Пригаровського В.М.

2. Департаменту комунікацій забезпечити оприлюднення на офіційному веб-порталі ДФС інформації про надходження запиту щодо проведення громадської експертизи та заходи, здійснені ДФС з метою сприяння її проведенню.

Термін – 18 серпня 2015 року.

3. Головному управлінню власної безпеки (Шеремет Ю.В.), Департаменту персоналу (Пригаровський В.М.) спільно з Департаментом правової роботи (Розмош В.І.) забезпечити підготовку на надання Громадській раді запитуваних матеріалів для проведення громадської експертизи.

Термін – 25 серпня 2015 року.

4. Координаційно-моніторинговому департаменту (Мокляк М.В.) забезпечити внесення наказу до Репозиторія звітної і статистичної інформації Державної фіскальної служби України відповідно до наказу ДФС від 07.10.2014 №168.

Контроль за виконанням наказу залишаю за собою. 

 

Голова                                                                                                    Р.М. Насіров