Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Питання, які найчастіше порушуються запитувачами у запитах на отримання публічної інформації

опубліковано 24 січня 2024 о 08:30

1. Чи включений платник податків до Плану-графіка проведення документальних планових перевірок платників податків на 2024 рік 

Інформація щодо включення платників податків до Плану-графіка проведення документальних планових перевірок платників податків на 2024 рік розміщена на вебпорталі ДПС (www.tax.gov.ua) за посиланням: https://tax.gov.ua/diyalnist-/plani-ta-zviti-roboti-/740029.html.

2. Про надання реквізитів рахунків для сплати платежів 

Інформація про реквізити рахунків для сплати платежів, які введено в дію з 01.01.2024, розміщена на вебпорталі ДПС (www.tax.gov.ua) за посиланням: https://tax.gov.ua/rahunki-dlya-splati-platejiv/

3. Про надання інформації про податковий борг.

Інформація щодо загальної суми боргу та наданих розстрочок розміщується щомісячно на вебпорталі ДПС (www.tax.gov.ua) за посиланням: https://tax.gov.ua/diyalnist-/pokazniki-roboti/dinamika-podatkovogo-borg.

4. Порядок отримання реєстраційного номера облікової картки платника податків.

Порядок отримання реєстраційного номера облікової картки платника податків регулюється ст. 70 Податкового кодексу України та регламентується розділом VII Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб − платників податків, затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 29.09.2017 № 822, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 25.10.2017 за № 1306/31174.

Інформація щодо переліку документів, які потрібно подати фізичній особі для отримання Картки платника податків з даними про реєстраційний номер облікової картки платника податків розміщена на вебпорталі ДПС за посиланням: https://tax.gov.ua/fizichnim-osobam/otrimannya-kartki/yaki-dokumenti-portibno-pod/.

5. Порядок отримання інформації про доходи з Державного реєстру платників податків – фізичних осіб.

Інформація з питань отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків, розміщена на вебпорталі ДПС за посиланням: https://tax.gov.ua/fizichnim-osobam/vidomosti-doxid/otrimannya-informatsii-pro-dohodi-z-derjavnogo-reestru-fizichnih-osib-/.

6. Інформація про надходження податків і зборів (обов’язкових платежів). 

Інформація щодо сум надходжень податків і зборів розміщується щомісячно на вебпорталі ДПС (www.tax.gov.ua) за посиланням: https://tax.gov.ua/diyalnist-/pokazniki-roboti/nadhodjennya-podatkiv-i-zboriv--obovyaz/.

7. Інформація про нарахування податків і зборів. 

Інформація щодо сум нарахувань податків і зборів розміщується щомісячно на вебпорталі ДПС (www.tax.gov.ua) за посиланням: https://tax.gov.ua/diyalnist-/pokazniki-roboti/narahuvannya-podatkiv-i-zboriv/.

8. Інформація щодо контрольно-перевірочної роботи.

Інформація щодо контрольно-перевірочної роботи розміщується вебпорталі ДПС (www.tax.gov.ua) за посиланням: https://tax.gov.ua/diyalnist-/pokazniki-roboti/kontrolno-perevirochna-robota/.

9. Про надання Положення про Державну податкову службу України.

Положення про Державну податкову службу України, затверджене постановою Кабінету Міністрів України від 06 березня 2019 року № 227 "Про затвердження положень про Державну податкову службу України та Державну митну службу України" (із змінами) розміщено на вебпорталі ДПС (www.tax.gov.ua) за посиланням: https://tax.gov.ua/diyalnist-/zakonodavstvo-pro-diyalnis/postanovi-km-ukraini/74059.html.

10. Інформація щодо показників за результатами проведення автоматизованого моніторингу відповідності податкових накладаних/розрахунків коригування критеріям оцінки ступеня ризиків.

Показники за результатами проведення автоматизованого моніторингу відповідності податкових накладаних/розрахунків коригування критеріям оцінки ступеня ризиків розміщується щомісячно на вебпорталі ДПС (www.tax.gov.ua) за посиланням: https://tax.gov.ua/diyalnist-/rezalt/677594.html.