Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Постанова КМ України від 20.10.2021 №1084 "Про внесення змін до Порядку звільнення від оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання та ввезення на митну територію України товарів і послуг, передбачених для власних потреб дипломатичних представництв, консульських установ іноземних держав і представництв міжнародних організацій в Україні, а також для використання особами з числа дипломатичного персоналу дипломатичних місій та членами їх сімей, які проживають разом з ними"

опубліковано 18 листопада 2021 о 10:13

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА


від 20 жовтня 2021 р. N 1084

Київ


Про внесення змін до Порядку звільнення від оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання та ввезення на митну територію України товарів і послуг, передбачених для власних потреб дипломатичних представництв, консульських установ іноземних держав і представництв міжнародних організацій в Україні, а також для використання особами з числа дипломатичного персоналу дипломатичних місій та членами їх сімей, які проживають разом з ними

 

Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Внести до Порядку звільнення від оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання та ввезення на митну територію України товарів і послуг, передбачених для власних потреб дипломатичних представництв, консульських установ іноземних держав і представництв міжнародних організацій в Україні, а також для використання особами з числа дипломатичного персоналу дипломатичних місій та членами їх сімей, які проживають разом з ними, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2010 р. N 1240 (Офіційний вісник України, 2011 р., N 1, ст. 25; 2018 р., N 70, ст. 2366), зміни, що додаються.

2. Установити, що Міністерством соціальної політики надсилається до Державної податкової служби згідно з додатком 4 до Порядку звільнення від оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання та ввезення на митну територію України товарів і послуг, передбачених для власних потреб дипломатичних представництв, консульських установ іноземних держав і представництв міжнародних організацій в Україні, а також для використання особами з числа дипломатичного персоналу дипломатичних місій та членами їх сімей, які проживають разом з ними, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2010 р. N 1240, повідомлення з інформацією про гуманітарну допомогу, надану в період з 1 січня 2016 р. до 1 лютого 2020 р. та з 23 травня 2020 р. до місяця (включно), що передує місяцю набрання чинності цією постановою, донорами - дипломатичними представництвами, консульськими установами іноземних держав і представництвами міжнародних організацій в Україні, до 20 числа місяця, що настає за місяцем, в якому набирає чинність ця постанова.

3. Ця постанова набирає чинності з дня її опублікування.

 

Прем'єр-міністр України

Д. ШМИГАЛЬ