Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тетяна Кірієнко: Разом з міжнародними партнерами продовжуємо впроваджувати нові проєкти

, опубліковано 29 лютого 2024 о 12:10

У  рамках  триденного  візиту  представників  Проєкту  EU4PFM  до  ДПС  відбулась  робоча  зустріч в. о. Голови ДПС Тетяни Кірієнко з керівним складом Проєкту «Програма підтримки управління державними фінансами України (EU4PFM): компоненти 3 та 4». У ході зустрічі сторони розглянули результати впровадження проєктів, здійснених за підтримки EU4PFM, та окреслили потреби служби у подальшому реформуванні. 

«Наша мета – наповнення бюджету у тому числі шляхом створення максимально комфортних умов для всіх платників податків. І в цьому процесі роль наших міжнародних партнерів надзвичайно важлива у контексті допомоги у реалізації сучасних IT-рішень та забезпечення нас експертною допомогою за багатьма напрямами реформування ДПС, зокрема, у створенні автоматизованої системи управління ризиками, системи е-аудит, підсистеми роботи з податковим боргом тощо», – підкреслила Тетяна Кірієнко. 

Учасники зустрічі домовилися про подальшу співпрацю у рамках проєкту, що дозволить запровадити європейські стандарти в роботу ДПС та реалізувати заплановані реформи.