Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представники ДПС та експерти Світового банку обговорили деталі проведення Глобального опитування платників податків у 2024 році

, опубліковано 19 лютого 2024 о 13:50

Проведенню Глобального опитування платників податків була присвячена зустріч представників ДПС та експертів Світового банку.

Під час зустрічі експерти Світового банку представили механізм проведення опитування, акцентувавши увагу на підготовчих заходах, здійсненні якісного збору даних тощо.

Зокрема, учасники обговорили можливості залучення до Глобального опитування широкої аудиторії платників, у тому числі за участі бізнес-асоціацій. 

Планується, що опитування розпочнеться у березні цього року і триватиме до липня. За його результатами будуть сформовані рекомендації для ДПС з метою покращення роботи у напрямі обслуговування платників податків.

Нагадаємо, що на початку 2023 року були презентовані результати попереднього Глобального опитування платників податків, яке проводилося  у рамках проєкту міжнародної технічної допомоги «Шведсько-українське партнерство для сучасної та ефективної податкової служби – МЕТS». Незалежне оцінювання підтвердило високий рівень довіри та позитивне сприйняття  ДПС з точки зору платників податків.