Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Триває сесійна робота ДПС та ОТД Департаменту казначейства США

, опубліковано 14 лютого 2024 о 17:43

Державна податкова служба та Офіс технічної допомоги Департаменту казначейства США  продовжують сесійну роботу, в рамках якої відбулась зустріч в. о. Голови ДПС Тетяни Кірієнко з експертами ОТД Філом Брендом, Бертом Снайдером та Ренді Воном.

Тетяна Кірієнко відзначила вагомий внесок ОТД у вже реалізовані спільні проєкти, зокрема, впровадження єдиної юридичної особи, з модернізації Контакт-центру ДПС, а також значну допомогу, яка надається наразі у процесі реформування Служби за різними напрямами відповідно до Робочого плану на 2022 – 2024 роки. 

Філ Бренд, керівник проєкту ОТД Казначейства США в Україні, у свою чергу, відмітив високий рівень професіоналізму та зацікавленості фахівців ДПС у впровадженні найкращих міжнародних практик у роботу Служби, готовність до обміну новими ідеями та імплементації новацій.

Крім того, під час заходу обговорювався антикорупційний напрям роботи ДПС, а також пілотний проєкт Картографування шляху платника податків при зверненні на сервіс «Пульс». Учасники визначили окремі функціональні напрями продовження реформ та окреслили формати подальшої співпраці.