Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ Міністерства фінансів України від 20.11.2015 №1040 "Про затвердження Порядку подання платником податків заяви про проведення документальної невиїзної позапланової електронної перевірки та прийняття рішення контролюючим органом про проведення такої перевірки"

опубліковано 04 лютого 2016 о 08:34

                 

МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ

НАКАЗ

20.11.2015                                      Київ                                             № 1040

 

Зареєстровано в Міністерстві юстиції

України 08.12.2015 за № 1522/27967

 

 

 

Про затвердження Порядку подання платником податків заяви про проведення документальної невиїзної позапланової електронної перевірки та прийняття рішення контролюючим органом про проведення такої перевірки

 

Відповідно до підпункту 75.1.2 пункту 75.1 статті 75 глави 8 розділу II Податкового кодексу України та Положення про Міністерство фінансів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 серпня 2014 року № 375, з метою забезпечення єдиного порядку подання платником податків заяви про проведення документальної невиїзної позапланової електронної перевірки та прийняття відповідного рішення контролюючим органом про проведення такої перевірки

 

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок подання платником податків заяви про проведення документальної невиїзної позапланової електронної перевірки та прийняття рішення контролюючим органом про проведення такої перевірки, що додається.

2. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства доходів і зборів України від 03 червня 2013 року № 143 «Про затвердження Порядку подання платником податків заяви про проведення документальної невиїзної позапланової електронної перевірки та прийняття рішення територіальним органом Міністерства доходів і зборів України про проведення такої перевірки», зареєстрований у Міністерстві юстиції України 13 червня 2013 року за № 950/23482.

3. Департаменту податкової, митної політики та методології бухгалтерського обліку Міністерства фінансів України (Чмерук М. О.) у встановленому порядку забезпечити:

подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України;

оприлюднення цього наказу.

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра фінансів України Макеєву О. Л. та Голову Державної фіскальної служби України Насірова Р. М.

 

Міністр                                                                                                   Н. ЯРЕСЬКО