Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги працівників ГУ Міндоходів у Донецькій області!

опубліковано 29 жовтня 2014 о 09:06

Працівникам ГУ Міндоходів у Донецькій області у зв’язку з проведенням реорганізації необхідно звернутися до ГУ ДФС у Донецькій області.

Відповідно до наказу ДФС України від 13.08.2014 №41 «Про організацію утворення територіальних органів Державної фіскальної служби» проводиться реорганізація Головного управління Міндоходів у Донецькій області шляхом приєднання до Головного управління ДФС у Донецькій області.

З 23 вересня 2014 року ГУ ДФС у Донецькій області  зареєстровано за адресою –  87526, Донецька область, м. Маріуполь, вул. 130-ї Таганрозької дивізії, 114.

З огляду на це, ГУ Міндоходів у Донецькій області (місце реєстрації – 83048, м. Донецьк, вул. Артема,114) направляє попередження про реорганізацію та зміну місцезнаходження установи своїм працівникам за їх місцями реєстрації, вказаними в особистих справах.

Однак, враховуючи проведення на території Донецької області Антитерористичної операції та неможливість встановити місцезнаходження працівників, пропонуємо працівникам ГУ Міндоходів у Донецькій області  особисто з’явитися до ГУ ДФС у Донецькій області для отримання попереджень.

Про прийняте рішення вказані працівники повинні повідомити ГУ ДФС у Донецькій області до 30 грудня 2014 року.

Нагадуємо, що Головне управління ДФС у Донецькій області як юридичну особу публічного права утворено на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 06 серпня 2014 року №311 «Про утворення територіальних органів Державної фіскальної служби та визнання такими, що втратили чинність деяких актів Кабінету Міністрів України».